Alla inlägg under januari 2008

Av Monica Garbeklint - 13 januari 2008 17:43


Igår, den 12 januari arrangerade Hamra Wärdshus "alternativa nyårsafton" för oss säsongare och andra dödliga. Även i år innehöll denna fest en modeshow. Ifjol var jag själv med och manekängade, men i år var det andra som stod för underhållningen. Mest uppskattad blev nog Henke Norin under underklädesshowen.


Vi norrländsla tjejer tänder ju på doften & ljudet av motorsåg.... ;-)


Foto: Daniel Sturesson

Av Monica Garbeklint - 13 januari 2008 17:15


Historiskt!!! Frank Olsen från Danmark och Multich Royal Court Winning Colors - "Reese" vann BIS-et på Svensk Vinnareutställning i Göteborg den 6 januari!!!


SUUUUUPEEER GRATTIS TILL ER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Vad glad jag är över att jag åkte till Göteborg denna helg och fick vara med om detta historiska ögonblick! 


Franks danska vänner hade ju vänt hemåt redan på lördag eftermiddag, men då han vunnit gruppen med Reese så stannade han självklart kvar till söndagen. Min moster Lilian, jag och Frank möttes på utställningen precis efter att jag varit in i ringen med Party och gick sedan och tog en lunch tillsammans samt tittade runt bland alla försäljnings- och informationsmontrar. När det är dags för finalen sätter moster och jag oss på läktaren för att heja fram först Patrik Cederlöf med sin mops - Filosofias Marcello i grupptävlan där dom fick en fin 3:e plats och lite senare Frank i BIS-finalen. Snacka om att vi blev alldeles fnittriga och fick rysningar på armarna när det blev en Amstaff i topp. Roligt att rasen får visas fram i ett sån här fint och positivt sammanhang!


http://www.great-vikings.dk/

http://royalcourtamstaffs.com/


Jag var ledig även på måndagen så efter några timmars shopping med moster blev det dom 80-milen tillbaka till Tänndalen igen. Här har det nu kommit massor av härlig, puffig snö. I torsdags åkte Wanda och jag 45 km på längdskidorna!!! Superhärligt! Är nu ledig i 2 dagar igen och ser då fram emot mera skidåkning. Vi hörs! / Monica


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards