Alla inlägg under november 2007

Av Monica Garbeklint - 17 november 2007 19:36


Har varit på SSRK's utställning på Wången idag och gjort min första elevtjänstgöring som ringsekreterare. Fick vara i ringen där norrmannen Bjarne Sörenssen dömde Golden Retriver, Chesapeake Bay Retriver, Curly Coated Retriver samt Irländsk Vattenspaniel. Har haft en trevlig och lärorik dag, så jag ser fram emot morgondagen då jag skall dit igen!
Förrutom alla dessa grupp 8 hundar fick jag faktiskt korn på Pointern som kennel Dream Max inporterat från Portugal.
www.kenneldreammax.com/sweindex.htm

Av Monica Garbeklint - 15 november 2007 19:04

Det rykten att en Ohlsmyrens valp var inoff utställning i Östersund i helgen och fick VÄLDIGT GOTT OMDÖMME! Inte är det väl så att Mr Ohlsson tänker utöka kennelframgångarna med lite utställningsresultat framöver....????? ;-) ;-) ;-)  Roland brukar ju skämtsamt säga att hans hundar har den vackra sidan inåt. Nåja, hur som helst så önkar jag Ohlsmyrens Son of a Bitch och hans syskon lycka till i framtiden både på fjället och showringen!
www.ohlsmyrens.se

Av Monica Garbeklint - 15 november 2007 00:28

Surfade just in på en rysk kennelsida och vad hittade jag där bland deras länkar,,, jo en länk till min Amstaffsida! :-))))) Vad roligt med tanke på att den sidan faktiskt inte uppdateras längre utan ligger vilande.

Kite Klassik heter kenneln och det mesta på sidan står på ryska :-D
http://kiteklassik.boom.ru/links.htm

(Några utav deras Amtaffar har nästan lite pointer-dish..... )

Av Monica Garbeklint - 14 november 2007 00:27

Idag har det verkligen varit fullt upp! Pappa ringde och väckte mig kl 09:00 och talade om att han var på väg in till stan. Bestämde att vi skulle ses innan det var dags för mig att börja jobba kl 11:20. Och som jag funkar så kan jag sitta i godan ro vid datorn timvis då jag inte har något speciell för mig och då jag har en tid att passa kommer jag på att jag ska hinna med ALLT innan dess, så jag klev helt enkelt upp och snörde på mig joggingskorna, lastade in dom 3 hundarna Party, Donna & Idilla i bilen för att springa intervaller i I5-skogen och låta hundarna dra däck. Lite senare ringer pappa igen; vad är klockan frågar jag - 10:15 svarar han. Shit! Jag är ända i Dagsådalen och har en bra bit kvar till bilen! Går det bra om vi ses hemma hos mig över en snabbkaffe kl 10:45 svarar jag? Skruvar upp tempot lite extra nu. Pulsklockan visar mellan 172-179. Varvar med högt tempo 30 sekunder/15 sekunder lugnare tempo och 8 minuter senare är jag tillbaka vid bilen. Hem och in i dushen..... Pappa dyker upp som avtalat och som tur är har även han lite småbrådis så jag  behöver inte ha dåligt samvete för att det blir en snabbfika dennan gång. Jag sneglar på klockan och konstaterar att jag måste skynda mig till jobbet. Får skjuts av pappsen och kommer instormandes med blött hår, min halva frukostmacka i ena handen och jackan i den andra. Puh! Jag är i vart fall i tid! Jobbar sen till 17:30 och ilar då hem för att rasta hundarna och åka till kennelklubbens föreningslokaler för att skriva teoriprovet till ringsekreterareutbildningen. Det gick galant, så nu kan jag göra mina 2 aspiranttjänstgöringar redan till helgen på SSRK's utställningar på Wången.
Kommer sen hem vid 21-tiden och är bara sååå sugen att premiäråka längdskidor. Letar rätt på utrustningen och lastar åter igen dom 3 juvlerna i bilden för att ta en runda. Så här sent på kvällen är det ganska folktomt på skidstadion vilket kan vara skönt när man kommer susandes med 3 hundar.  7,5 km blev det och det var sååååå härligt i spåret!!!!!  Party jobbar på riktigt bra! Jag och Wanda har pratat om att köra draghunds-SM i Härnösand till vintern. Linklassen blir det i så fall. Mellan 1991-1994 körde jag några tävlingar med min Dobermann - Boss som blev dragchampion, men nu orkar jag inte krångla med pulka och den utrustning som krävs för det. Det komiska är att på för- och eftersäsong brukar jag åka på ett par gamla skate-skidor som jag hade på draghunds-SM -91 & -94. Dom är inte så bra att åka på men jag behöver absolt inte vara rädd om dom. Så kan jag ju ta fram dom ny skidorna sen när snön ligger meterdjup istället ;-)
Nä, usch, nu är klockan mkt och det har varit en lång dag. Dags att hoppa i säng och ladda inför morgondagens strapatser.

Ha det gott, kära blogg-läsare och glöm inte ta en runda i skidspåret med Er eventuella hund. Det är underbart!!!


Over and out /// Monica, Idilla, Donna & Party

Av Monica Garbeklint - 12 november 2007 20:11

Sitter och kollar på Cecar Milan nu. Himmel vad duktig han är! Vore kul att se honom hantera en ivrig fågelhund i jaktsituation....

Av Monica Garbeklint - 12 november 2007 18:09

Har hittat två gryyymt snygga 8 veckors pointervalpar på nätet!
Dessvärre inte till salu...



Av Monica Garbeklint - 12 november 2007 17:45

www.garbeklint.com är uppdaterad !
Dagsfärska bilder från dagens promenad i I5-skogen med Wanda.

Av Monica Garbeklint - 11 november 2007 10:49

Nu har PM:et publicerats till Norsk Vinnareutställning som går av stapeln 23-25 november i Hamar. Grupp 7 bedöms på lördagen den 24:e.
14 pointrar är anmälda
26 engelska settrar
21 irländska settrar
47 gordon setter


Hela PM:et kan du ladda hem på www.nkk.no

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
<<< November 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards